• Detox Centre
 • Personalni treneri
 • Specijalna personalizovana ishrana
 • Stručno osoblje
 • Na samoj obali mora!
 • U luksuznom hotelu sa 5 zvezdica
Zdrav život

Detox Centar

Započnite zdrav život i pravilnu ishranu na mjestu gdje okruženje i klima ima 100% pozitivan uticaj na vaše tijelo i duh. Okrenite novi list u vašem životu i vašim navikama.

POČNITE ODMAH!

Prvi Centar za detoksikaciju, zdravu ishranu i mršavljenje radi u sklopu hotela Aleksandar u Rafailovićima.

Nutricionista Nađa Mrvaljević, osnivač je WAGA programa, i svojim višegodišnjim inostranim iskustvom, u centru primenjuje najsavršenije metode u regulisanju gojaznosti na zdrav način, uz podsticanja detoksikacije i prirodnog procesa regeneracije kompletnog organizma.

Detox Center

Detox Center

VIŠE O PROGRAMU
Detoksikacija

Detoksikacija

O ZDRAVOJ ISHRANI
HOTEL ALEKSANDAR

HOTEL ALEKSANDAR

VIŠE O SMJEŠTAJU
RAFAILOVIĆI - CRNA GORA

RAFAILOVIĆI - CRNA GORA

PRAVO MJESTO ZA NOVI POČETAK
Vođa Detox Centra

Vođa Detox Centra

Vođa programa je nutricionista Nađa Mrvaljević, osnivač programa WAGA, koja će svojim višegodišnjim inostranim iskustvom, primjenjivati najnovije metode u regulisanju gojaznosti na zdrav način, uz podsticanje detoksikacije i prirodnog procesa regeneracije kompletnog organizma.

Na britanskom Koledžu za Zdravlje i Ishranu (BCNH), diplomirala je nutricionizam, tamo je naučila da dobar nutricionista nije samo odličan poznavalac hrane, već na prvom mjestu dobar psiholog. Verujući u moć ovakvog pristupa problemu gojaznosti, master studije UWIC univerziteta završava naučnim radom na temu psihologije u programima mršavljenja. Ovakav pristup pomogao je njoj i njenim polaznicima da ostvare i najteži cilj...

O PROGRAMU I DETOX CENTRU (video)

Nastavite čitanje...

 • 01

  Izbalansiran dijetetski plan ishrane

  uzimajući u obzir sve individualne zahtjeve, preference i različite potrebe polaznika.

 • 02

  Program fizičke aktivnosti

  koji se sastavlja na osnovu analize stepena vitalnosti i uključuje: jogu, individualne treninge, grupne treninge i šetnju.

 • 03

  Spa tretmani

  gdje su polaznicima na raspolaganju: tursko kupatilo, sauna, sve vrste masaža, limfna drenaža i meditacja.

 • 04

  Psihološka podrška

  koja podrazumijeva indiviualne i razgovore sa članovima našeg stručnog tima.

Ciljevi programaCiljevi programa

Ciljevi programa

Podsticanje prirodne detoksikaciju organizma, regeneraciju vitalnih organa, ubrzavanje metabolizma, poboljšanje fizičke spreme, redukciju masnih naslaga, preoblikovanje.

Zbog visoko individulnog pristupa tokom programa, naša grupe broje maksimalno 21 član, a vrijeme trajanja programa je najmanje osam dana/sedam noći.
Registracija za program obuhvata uzimanje anamneza, odnosno popunjavanje upitnika, koji će nas detaljnije upoznati sa vama, vašim preferencama ličnim ciljevima tokom boravka.

Cijena programa iznosi 999€ za jednu osobu i 1500€ za dvije osobe, obuhvata sve obroke, potrebene aktivnosti u toku boravka, kao i analize na početku i kraju programa!

UA-70852177-1