Zdrava ishrana

IMG 1038
IMG 1051
IMG 1117

Prevencija

"Ko nema vremena za brigu o zdravlju danas, moraće naći vrijeme za bolest sjutra..."

Moderan život, stres, preveliki zahtjevi i brza hrana dovode do manjka vremena za brigu o zdravlju i pojave raznih obojlenja u svim životnim dobima. Nezdrava ishrana, otežano varenje, prevelika količina aditva u hrani dovode do nagomilavanja toksina, koji se talože u vašem organizmu i postaju prijetnja svim organima.

Detox program ima za cilj da vas oslobodi starih naslaga toksina, i kroz posebno kontrolisanu ishranu, koja ne sadrži aditive, vještačke zaslađivače, gluten meso ni mesne prerađevine vas spriječi od nastanka novih toksina.

U Hotelu Aleksandar ćete za 7 dana ne samo izvršiti detoksikaciju već ćete naučiti kako da živite zdravije i na taj način preventirati mnoga oboljenja (dijabtes, metabolički sindrom, hipertenziju, depresiju, degenerativna i kardiovaskularna oboljenja). Uz instrukcije našeg stručnog tima- zdrav način života će vam postati rutina a ne napor.

IMG 1156
IMG 1157
IMG 1159

Procjena zdravstvenog stanja

Na početku detox progrma, u Hotelu "Aleksandar Rafailovići" radi se detaljna procjena trenutnog zdravstevnog stanja gostiju; pregled uključuje: detaljnu anamnezu sa doktorom i nutricionistom, antropometrijska mjerenja, internistiški pregled, hematoloske, biohemijske i hormon specifične analize na osnovu čijih rezultata stručni tim propisuje detaljan režim ishrane i fizičkih aktivnosti za svakog pojedinca.

Stručni tim se sastoji od ljekara opšte prakse, nutricioniste, fizioterapeuta, fitnes trenera, joga instruktora i specijalno obučenih kuvara koji pod nadzorom nutricioniste spremaju na poseban način svaki obrok.

Detox program je organizovan u grupama, gdje je podrška grupe vrlo važan faktor uspjeha, ali je bitno naglasiti da grupe broje maksimum do 20 članova kako bi se omogućio potpuno idividualan pristup svakom pojedincu.

UA-70852177-1