Vođa programa

neven3

Nađa Mrvaljević

trenutno radi kao personalizovani savjetnik zdrave ishrane, a svojim višegodišnjim inostranim iskustvom, primjeniće najnovije metode u borbi protiv nezdrave svakodnevnice.

  • Tokom svojih srednjoškolskih dana, Nađin hobi je bilo manekenstvo. Mada nikada nije željela da to bude njena karijera, uživala je u putovanjima i upoznavanju drugih ljudi. Kako su je oduvijek preokupirale teme o stresu i zdravom, organizovanom načinu života odlučila je da diplomira na temu o zdravim programima ishrane i rekreacije u turizmu. Međutim, to nije bilo dovoljno. U kombinaciji sa svojim nekadašnjim hobijem, problemom gojaznosti i dijeta sa kojim se susretala na svakom koraku, shvatila je da je to nešto što želi detaljnije da upozna i da mu se posveti.
  • Nađa je odabrala London kako bi nastavila dalje da se usavršava. Engleska, kao jedna od najugroženijih zemalja Evrope kada je gojaznost u pitanju, nudi izuzetno cijenjeno obrazovanje, posebno u nutricionizmu. Susrela se sa potpuno drugačijim pristupom, gdje novi način učenja i ispitivanja nije bio nimalo lak, ali neopisiva želja da nauči što više dovela je do toga da nove obaveze ne posmatra kao teške, već samo kao zahtjevne i prosvjetljujuće.
  • Diplomu Nutricioniste stekla je na Britanskom Koledžu Za Zdravlje I Ishranu u Londonu (BCNH), tamo je naučila da dobar nutricionista nije samo odličan poznavalac hrane, već na prvom mjestu dobar psiholog.
  • Verujući u moć ovakvog pristupa u problemu gojaznosti, master studije UWIC univeziteta završava naučnim radom na temu psihologije u programima mršavljenja. Ovakav pristup pomogao joj je da ostvari svaki, pa i onaj naizgled nemoguć cilj.
  • Puno uspješnih dijeta, i još važnije, zadovoljnih ljudi, dali su Nađi ideju da osnuje WAGA program. Osnovna prednost ovog programa je sto uvažava sve individualnosti a problemu gojaznosti pristupa sa šireg aspekta. Ishrana i sve aktivnosti propisuju se na osnovu detaljne analize zdravstvenog stanja, pažljivo se posmatra svaki pojedinac, njegovi lični problemi, motivi i preference.
  • Kao vođa Detox Centra, Nadja ne rijetko ističe da je upravo ovaj program vrhunac rešavanja problema neuravnotežene ishrane, jer baš uz korišćenje već provjerenog WAGA metoda, u Hotelu Aleksandar u Rafailovićima, uz dvadesetčetvoročasovni nadzor stručnjaka, najpažljivije pripremljenu hranu, edukaciju i strog monitoring svega sto radite dobijete najbolje rezultate, i što je još važnije spoznate šta je to, što je BAŠ i samo Vama, potrebno da vratite svoj život i navike u idealnu ravnotežu.
UA-70852177-1